ALLES-IN-1 pakket

GRATIS domeinnaam

E-MAILADRESSEN aanmaken

SLECHTS €4,95/maand

Het was nog nooit zo makkelijk!

Wil je heel gemakkelijk een mooie en responsive website maken? Sitebuilder biedt jou een geweldige interface voor het maken van jouw eigen website. Je kunt het zo uitgebreid en zo simpel maken als dat je zelf wilt, maar het mooiste is dat iedereen het kan! Met keuze uit meer dan 140 designs kan iedereen een geweldige website maken.

Sitebuilder biedt jou de mogelijkheid om een onbeperkt aantal pagina’s te ontwerpen voor jouw website en iedere pagina kun je zelf vormgeven. Ook het maken van een uitgebreide webshop met duizenden producten, een mooie webblog en een uitgebreide fotogallerij zijn mogelijk met Sitebuilder. Het maken van een website is nu gemakkelijker dan ooit tevoren! Daarnaast bewerk je je website niet alleen vanaf een PC/laptop, maar ook gewoon vanaf jouw smartphone of tablet!

Indien je al een domeinnaam bij ons hebt geregistreerd, dan zorgen wij ervoor dat jouw domeinnaam gekoppeld wordt aan Sitebuilder en dat je e-mail accounts kunt aanmaken en beheren. Je hebt verder niets anders nodig, alles zit namelijk inbegrepen!

Zo werkt het!

1. Registreer een domeinnaam of gebruik een domeinnaam die je al geregistreerd hebt. Wij koppelen de Sitebuilder aan deze domeinnaam.

2. Maak een professionele website met onze Sitebuilder. Van fotogalerij tot webshop en webblog. De mogelijkheden zijn eindeloos!

3. Is jouw website helemaal klaar? Klik in Sitebuilder op de Publiceer-knop en jouw website is direct zichtbaar voor iedereen! Zo simpel is het!

Sitebuilder