UNIFI network specialist

MasterWeb is een gecertificeerd Unifi Network Specialist. Je kunt bij ons terecht voor het inrichten van (Wifi)netwerken, het installeren van beveiligingscamera’s en vele smart(home) oplossingen. Niet alleen voor bedrijven, maar ook zeker voor particulieren die willen investeren in het beste en vooral meest geavanceerde product op het gebied van routers, Wifi access points en camera’s.

Wil je kennis maken met de producten van Ubiquiti? Klik dan hier.

Network

Wij creëren een veilig, snel en professioneel (Wifi)netwerk bij bedrijven en particulieren. Unifi staat voor kwaliteit en het is dan ook niet voor niets dat je de producten van Ubiquiti ziet op de meest uiteenlopende plekken. Van een kleinschalige winkel tot een voetbalstadion. Maar ook voor thuis zijn de producten zeer geschikt als je verzekerd wil zijn van een betrouwbaar en veilig netwerk.

Protect

Het beveiligen van bedrijven en particulieren woningen wordt steeds belangrijker. Wij installeren professionele beveiligingscamera’s van Ubiquiti en sluiten deze aan op het door ons geïnstalleerde (Wifi)netwerk. De camera’s zijn vervolgens te beheren via alle devices. Op de computer via het internet, of via een App op je smartphone en/of tablet.

Offerte aanvragen.

Gewenste dienst(en)

4 + 9 =

  De iconen, afbeeldingen en (product)namen op deze pagina zijn eigendom van Ubiquiti